top of page

Geen IT'er?

Geen probleem

All-round, Persoonlijk, Duurzaam...

Perfect Studios is een onderneming waar zowel bedrijven als particulieren terecht kunnen voor IT ondersteuning op vlak van hardware, software, netwerken, internet, E-mail, enz... door ervaren IT specialisten.

Bij ons is een klant niet zomaar een nummer. Wij bieden een persoonlijke ondersteuning, op maat van je wensen en behoeften  en hebben geen 9-to-5 houding. Onze klanten worden steeds geholpen, voor grote of kleine projecten of problemen.

Met Perfect Studios verzeker je jezelf van duurzame en robuuste oplossingen ter ondersteuning van je bedrijf.  Business Continuity verzekerd!

Uw Externe servicedesk

Niet elk bedrijf heeft een IT servicedesk in huis. Als je niet de middelen hebt om een full-time IT'er in dienst te nemen, dan biedt Perfect Studios de oplossing. Wij verzorgen je netwerkbeheer en PC-onderhoud met kennis van zaken.

Perfect Studios is van alle markten thuis. We pakken uw IT-problemen snel en efficiënt aan, maar kunnen je IT ook preventief en proactief beheren van op afstand. De continuïteit van jouw bedrijfsactiviteit is zo verzekerd.

Bel ons voor vrijblijvende info en een afspraak op 0477 883 467.

bottom of page